SPONSORING VV ENGELBERT

Geachte leden en ouders van jeugdleden,

Wij als Autoservice DMI zijn een sponsorsamenwerking  aangegaan met VV  Engelbert. Sinds 24 jaar zitten wij gevestigd in Groningen. Eerst aan de Gideonweg en sinds 1997 aan de Wismarweg 15 in Groningen.

Als sponsering willen wij leden en ouders van jeugdleden de kans bieden om samen de vereniging te steunen.

Wat hebben wij te bieden?  Wij willen u 5 % korting geven op onze diensten.   Daarnaast geven wij ook 5 % van het factuurbedrag  aan de vereniging.  

U kunt bij ons terecht voor al uw Onderhoud, APK,   Trekhaken , Diagnose stellen, Bandenservice ( wissel en opslag), Aircoservice, LPG inbouw en onderhoud  en noem maar op. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s en bedrijfswagens conform fabriekseisen met behoud van garantie.

Daarnaast doen wij ook keuringen voor caravans en onderhoud van campers en aanhangwagens. Ook houden wij u op de hoogte van eventuele aanbiedingen die wij hebben.

Mocht u de vereniging op deze manier willen steunen, dan kunt u contact met ons opnemen of even langskomen. Vermeld hierbij dat u of uw kind(eren) lid zijn van VV Engelbert. Mocht u vervangend vervoer nodig zijn, wordt deze gratis ter beschikking gesteld (excl.brandstof).

Voor meer informatie of een afspraak maken kunt u bellen met 050-5491688.

Met vriendelijke groet,
Klaas en Janny Been
Autoservice DMI
Wismarweg 15
9723 HC Groningen
Tel.050-5491688